Bedrijfsrecherche

Uw bedrijf/organisatie kampt met schade als gevolg van in- of extern onrechtmatig handelen. Het kan hierbij gaan om diefstal, fraude of andere misstanden. U bent niet de enige met dit probleem. Bijna de helft van alle gevallen waarin sprake is van fraude, vindt plaats binnen het bedrijfsleven. De kans dat een dader gepakt wordt, ligt echter rond een schamele 5%. Wij zijn van mening dat hier nog een hoop aan verbeterd kan worden.

In dergelijke gevallen is vaak niet eens het financiële plaatje het meest pijnlijke aspect, maar vooral het vertrouwen dat hierdoor enorm wordt beschadigd. U weet plotseling niet meer wie u kunt vertrouwen, dit heeft vanzelfsprekend geen positieve invloed op uw bedrijfsactiviteiten. De financiële pijn komt daarna ook nog eens binnenvallen, indien zaken langdurig en structureel spelen.

Wat kunt u doen om verdere schade te voorkomen?

Heeft u zelf al pogingen gedaan om de schade te beperken, echter tot op heden zonder resultaat? Vindt u dat het nu tijd is om de situatie aan te pakken, maar bent u nog niet op het punt dat u politie en opsporingsmiddelen wilt inzetten? Niks doen en nog langer wachten zal ongetwijfeld leiden tot structureel groeiende financiële schade en een algeheel gevoel van wantrouwen, iets dat uiteindelijk de bedrijfsvoering in gevaar brengt.

Wat kan DPD voor u betekenen?

Wij kunnen u bijstaan met diverse diensten op het gebied van onderzoek en recherche, om uw grip op de situatie te vergroten. Welke diensten voor uw bedrijf het meest relevant zijn, hangt af van een aantal factoren zoals de aard van uw organisatie en bedrijfsactiviteiten, de grootte van uw bedrijf en natuurlijk de aard van de misstanden. Om tot de best passende oplossing te komen, zullen wij uitvoerig met u om de tafel gaan om een grondige inventarisatie van de situatie uit te voeren. Waarna wij er alles aan zullen doen, om zo snel mogelijk de waarheid boven tafel te krijgen.

Wat wij onder andere voor u kunnen betekenen

Vrijblijvend intake en kennismakingsgesprek

Advies inwinnen bij of het inschakelen van een recherche bureau kan een ingrijpende stap zijn binnen uw bedrijfsvoering. Daarom willen wij u graag in een persoonlijk gesprek bij ons aan kantoor of op locatie uitleggen hoe wij te werk gaan en binnen welke kaders. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u enkel uw eigen tijd.

Interesse of wilt u meer weten?

Bel ons of laat ons u vrijblijvend terug bellen

Start typing and press Enter to search

Bel ons direct op 085 90 22 199

of vul onderstaand formulier in om u door ons te laten bellen.


Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer (+31) 085 90 22 1990.
U kunt ook onderstaand formulier invullen.