Advies en Consultancy

Heeft u een auto? Of meerdere auto’s? Dan bent u er ongetwijfeld van op de hoogte dat elke auto jaarlijks een verplichte APK keuring dient te ondergaan. Doet u dit niet, dan zijn hier meerdere gevolgen aan verbonden. Het RDW zal u hoe dan ook een fikse rekening sturen, u lijdt dus direct financiële schade. Daarnaast weet u niet, of uw auto wel geschikt is om mee te rijden. Dit kan allerhande consequenties hebben, variërend van een motor die niet wil starten, tot levensgevaarlijke situaties indien bijvoorbeeld uw remmen op de snelweg ineens niet meer werken. Afijn, we zijn het er allemaal over eens dat een APK keuring een belangrijk doel dient. Eens in het jaar onderwerpt u uw vervoermiddel aan een periodieke controle, om zowel materiele als financiële schade te voorkomen. Klinkt logisch!

Maar hoe zit dat eigenlijk met uw bedrijf? Neemt u ook preventieve maatregelen om schade aan uw onderneming te voorkomen? Uw bedrijf is namelijk ook onderhevig aan verscheidene risico’s. Denk aan zaken zoals interne fraude en diefstal, onregelmatigheden binnen uw organisatie, onrechtmatig handelen door uw medewerkers en oneigenlijk ziekteverzuim. Maar ook externe factoren zoals inbrekers en hackers vormen risicofactoren. Indien er niet afdoende voorzorgsmaatregelen worden getroffen, kan dit vergaande gevolgen kunnen hebben en tot grote financiële en materiële schadeposten leiden.

Heeft u al actie ondernomen?

De kans is groot dat u hier wel eens over nagedacht heeft, maar nog geen concrete stappen heeft gezet. Misschien ontbreekt het u aan tijd? Het kan ook zo zijn dat u het niet nodig vindt, u vertrouwt immers uw medewerkers en “zoiets overkomt u gewoonweg niet”…

Wist u echter dat onze samenleving naar schatting ongeveer 30 miljard euro op jaarbasis verliest door fraude? Dat is ruim 10% van de rijksbegroting! 43% van dit bedrag, bijna de helft, is toe te schrijven aan fraude binnen het bedrijfsleven. Dus wellicht wordt het tijd, om hier toch enige aandacht aan te besteden.

Wat kan DPD voor u betekenen?

Wij bieden verschillende producten en diensten aan, zodat u en uw medewerkers weer vat krijgen op de situatie. Wij nemen u in feite de zorg uit handen met betrekking tot de uiteenlopende risico’s waar uw bedrijf gevoelig voor is. Zie het als een APK speciaal voor uw bedrijf, waardoor u zich met een gerust hart enkel bezig hoeft te houden met de corebusiness van uw onderneming.

DPD Advies en Bedrijfsrecherche staat u bij met advies en consultancy binnen de volgende gebieden:

Wat wij onder andere voor u kunnen betekenen

Vrijblijvend intake en kennismakingsgesprek

Advies inwinnen bij of het inschakelen van een recherche bureau kan een ingrijpende stap zijn binnen uw bedrijfsvoering. Daarom willen u graag in een persoonlijk gesprek bij ons aan kantoor of op locatie na keuze uitleggen hoe wij te werk gaan en binnen welke kaders. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u enkel uw eigen tijd.

Interesse of wilt u meer weten?

Bel ons of laat ons u vrijblijvend terug bellen

Start typing and press Enter to search

Bel ons direct op 085 90 22 199

of vul onderstaand formulier in om u door ons te laten bellen.


Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer (+31) 085 90 22 1990.
U kunt ook onderstaand formulier invullen.